Kotipalvelut

Olemme oikeutettu sosiaalipalveluiden tuottaja Tampereella, Turussa, pääkaupunkiseudulla sekä Mikkelissä ja niiden lähialueilla. Työtehtävät voivat olla siivous-, ruokaostos-, kylvetys-, kuljetus-, saattaja- ja lumenluontipalveluita.

Valtuutettuna sosiaalipalvelujen tuottajana saamme tarjota arvonlisä­verotonta palvelua

Mitä kotipalvelu on?

Olenko oikeutettu arvonlisäverottomaan kotipalveluun?

Kotipalvelusta vastaava henkilö tekee kotikäynnin kotiin, missä yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa kartoitetaan hoivan tarve.

Asiakkaan toimintakyvyn aleneminen esim. korkean iän tai pitkäaikaissairauden vuoksi on edellytys arvonlisäverottomaan palvelun saantiin.

Miten sosiaalipalvelut toimivat?

Sosiaalipalvelu perustuu palveluntuottajan ja asiakkaan väliseen kirjalliseen sopimukseen. Sopimukseen kirjataan kodinhoitaja ja hänelle sovitut työtehtävät ja niihin käytettävä aika sekä käyntitiheys. Sopimuksessa on myös palvelun hinta.

Sosiaalipalveluja tarjotaan Tampereella, Turussa, pääkaupunkiseudulla ja Mikkelissä. Työtehtävät voivat olla siivous-, ruokaostos-, kylvetys-, kuljetus-, saattaja- ja lumenluontipalvelut.

Profiili Palvelut Oy:n henkilökunta ei jaa lääkkeitä eikä mittaa verenpainetta asiakkailtaan. Emme tee mitään terveydenhoitoon kuuluvia toimenpiteitä.

Miten pitkä sopimusaika on?

Sopimusaika määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. Lyhytaikaista hoivaa tarvitsevalle kirjataan sopimus määräaikaan, muutoin sopimuksessa on kahden kuukauden irtisanomisaika.

Henkilökohtaista palvelua hyvinvoinnin tueksi

Palvelun toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja luottamuksellinen asiakassuhde. Toimintaperiaatteisiin kuuluu huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista ja tarjota mielekäs asumisympäristö joka lisää asiakkaan asumisturvallisuutta sekä mahdollisuutta asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Kotipalvelun hinnasto

Pääkaupunkiseutu 44,27€/tunti

Kotitalousvähennyksen 60% jälkeen 17,71€/h

Muu Suomi 40,24€/tunti

Kotitalousvähennyksen 60% jälkeen 16,10€/h

Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

Kotipalvelutyöstä on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys 60 %, omavastuu 100 €/vuosi.

Kysy meiltä lisää – autamme mielellämme!

Soita 040 736 0595 tai laita meille yhteydenotto oheisella lomakkeella, niin olemme teihin pian yhteydessä!