A+  A   A-

LAHJAKORTTI


Lahjakortin ostaminen


Kun haluat onnitella, kiittää tai palkita, siivouslahjakortti on vaivaton antaa, siitä lahjansaaja nauttii kahteen kertaan.

Lähetämme lahjakortin ja laskun haluamallesi summalle. Vastaanotamme myös Gift4You-lahjakortteja. Voit ostaa lahjakortin Keskon ruokakaupoista.

Kun lasku on maksettu, lahjakortti on voimassa 6 kuukautta Profiili Palvelut Oy:n toiminta-alueella.

Pääset tilaamaan lahjakortin klikkaamalla viereistä lahjakortin kuvaa.


Näin lahjakortin saaja tilaa palvelun


Lahjan saaja voi tilata lahjakortilla kotisiivousta, ikkunanpesua, silitystä tai muita kodinhoitoon liityviä töitä.

Siivouspalvelun tilaus-sivulta lahjakortin saaja voi täyttää omat yhteystietonsa ja siivottavan kodin tiedot, hän saa arvion kyseisen kohteen siivousajasta. Lahjakortin aktivointiin tarvitaan tilauksen yhteydessä lahjakortin numero. Lahjakortin saaja voi myös soittaa asiakaspalveluumme ma - pe 9.00 - 16.00 p. 040 736 0595.


Lahjakortin käyttöönotto


Käytettävissä on useita erilaisia lahjakortteja ja eri korttien kesken menettelytavat poikkeavat hieman toisistaan. Jos käytössäsi on KlikCardin lahjakortti, tee tilauksesi normaalisti ja soita tai lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme jälkikäteen kertoen lahjakortissa olevan koodin. Lahjakortti aktivoidaan sinulle sitä kautta.

Muiden lahjakorttien käyttäjät syöttävät lahjakortissa näkyvän koodin tilausvaiheessa, jolloin järjestelmä myös kertoo, löytyikö koodia vastaavaa lahjakorttia järjestelmästä. Taas lahjakortin tyypistä riippuen saatat joutua syöttämään lahjakortin arvon käsin, tai sitten järjestelmä osaa lukea lahjakortin arvon automaattisesti. Järjestelmä neuvoo koodin syöttämisen jälkeen, mitä pitää tehdä.

Tervetuloa nauttimaan lahjastasi!

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 8.00-16.00
Gsm 040 736 0595
myynti@profiili.com

Evästeet
Rekisteriseloste

Ennen ja jälkeen kuvia