A+  A   A-

Hoivapalvelut

Profiili Palvelut Oy harjoittaa kotihoito- ja kotipalvelutoimintaa, joiden kohteena ovat mm. ikäihmiset ja pitkäaikaissairaat.

Kotipalvelun hinnasto


Tampere, Turku ja Mikkeli 33,11 €/tunti
kotitalousvähennyksen 50 % jälkeen 16,56 €/tunti

Pääkaupunkiseutu 37,40 €/tunti
kotitalousvähennyksen 50 % jälkeen 18,70 €/h

Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa 24 %. Kotipalvelutyöstä on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys 50%, omavastuu 100 €/vuosi.

Olemme oikeutettu sosiaalipalveluiden tuottaja isoimmissa kaupungeissa ja niiden lähialueilla. Näin saamme tarjota arvonlisäverotonta kotipalvelua asiakkaillemme, joiden toimintakyky kotona selviämisessä on heikentynyt.

Kotipalvelusta vastaava henkilö tekee kotikäynnin kotiin, missä yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa kartoitetaan hoivan tarve.

Asiakkaan toimintakyvyn aleneminen esim. korkean iän tai pitkäaikaissairauden vuoksi on edellytys arvonlisäverottomaan palvelun saantiin.

Sosiaalipalvelu perustuu palveluntuottajan ja asiakkaan väliseen kirjalliseen sopimukseen. Sopimukseen kirjataan kodinhoitaja ja hänelle sovitut työtehtävät ja niihin käytettävä aika sekä käynti tiheys. Sopimuksessa on myös palvelun hinta.

Sosiaalipalveluja tarjotaan Tampereella, Turussa, pääkaupunkiseudulla sekä Mikkelissä.
Työtehtävät voivat olla siivous-, ruokaostos-, kylvetys-, kuljetus-, saattaja- ja lumenluontipalvelut.

Profiili Palvelut Oy:n henkilökunta ei jaa lääkkeitä eikä mittaa verenpainetta asiakkailtaan. Emme tee mitään terveydenhoitoon kuuluvia toimenpiteitä.

Ensimmäinen kotikäynti ja sopimuksen teko on maksuton.

Sopimusaika määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. Lyhytaikaista hoivaa tarvitsevalle kirjataan sopimus määräaikaan, muutoin sopimuksessa on kahden kuukauden irtisanomisaika.

Palvelun toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja luottamuksellinen asiakassuhde. Toimintaperiaatteisiin kuuluu huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista ja tarjota mielekäs asumisympäristö joka lisää asiakkaan asumisturvallisuutta sekä mahdollisuutta asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Käytä hyväksesi laskuria arvioidaksesi siivousaikaa
Tietoa kotitalousvähennyksestä.

Asiakaspalvelu

ma-pe klo 8.00-16.00
Gsm 040 736 0595
myynti@profiili.com

Evästeet
Rekisteriseloste

Ennen ja jälkeen kuvia